ON AIR presentarà el projecte de sèrie infantil “El món d’Enric” a l’Anima’t del Festival de Sitges.

Por Publicado en - Producción el octubre 9th, 2014

07/10/2014

“El món d’Enric” és un projecte de sèrie d’animació de 26 capítols de 7 minuts, basats en contes publicats de l’escriptor Enric Larreula que han estat pensats per a infants entre sis i deu anys d’edat. Sense ser contes didàctics ni moralitzants, d’una forma divertida i amb un disseny gràfic suggerent, de formes senzilles i colors vius, intenten transmetre els valors de l’amor a la natura, la llibertat, la solidaritat i la generositat.

La sèrie conta les experiències d’un grup de nens quan coneixen l’Enric, un veí misteriós que viu a una petita casa amb jardí que hi ha enfront d’una avinguda amb edificis alts. És un vell músic, explorador de països llunyans i aficionat a recollir històries de tot arreu. L’Enric els  explicarà contes que els ajudaran a entendre millor el món. Els nens l’escoltaran parlar de camells curiosos, nens diferents, ogres benefactors, esperits pintors, camins feliços  i tota mena d’éssers fascinants i sorprenents. Els objectes estranys que hi ha a casa seva donaran lloc a narracions sobre el que l’Enric ha conegut als seus viatges, reals o imaginaris. Una cançó tancarà les històries, tot recollint el sentit de cada una.

L’Anima’t és una secció del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges que ha crescut fins estendre`s a la ciutat de Barcelona. A la seu del MACBA, entre el 15 i el 17 d’octubre se celebrarà la segona edició de la International Animation Industry Networking Summit, un punt de trobada professional que inclou sessions de pitchings, masterclass, conferències i exposicions al voltant de la indústria de l’animació. El projecte de “El món d’Enric” ha obtingut una menció especial del comitè seleccionador de projectes per als pitchings, de manera que gaudirà d’un espai destacat al catàleg de projectes de la trobada i de preferència per als encontres amb coproductors, distribuïdors i emissors que tenen lloc a l’anomenada “Anima’t Industry Room”.

Por favor deja un comentario...

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.